Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!

Pura 100% Plasticvrij Vochtig Toiletpapier doekjes - 560 doorspoelbare doekjes

Productomschrijving
Pura 100% Plasticvrije Doorspoelbare Vochtige Toiletdoekjes – 560 doekjes De Pura 100% plasticvrije toiletdoekjes zijn perfect voor het hele gezin. De vochtige doekjes bevatten milde reinigingsmiddelen en zijn verrijkt met aloë vera om de billen en de planeet schoon, gezond en groen te houden. En als we doorspoelen zeggen, bedoelen we ook echt ...

Pura 100% Plasticvrije Doorspoelbare Vochtige Toiletdoekjes – 560 doekjes

De Pura 100% plasticvrije toiletdoekjes zijn perfect voor het hele gezin. De vochtige doekjes bevatten milde reinigingsmiddelen en zijn verrijkt met aloë vera om de billen en de planeet schoon, gezond en groen te houden. En als we doorspoelen zeggen, bedoelen we ook echt doorspoelen. Pura-doorspoelbare doekjes zijn officieel erkend door Water UK als ‘Fine to Flush’. De enige Britse standaard waarop je kunt vertrouwen om rioleringen veilig te houden.

Pura vochtig toiletpapier

 • Billetjes- en planeetvriendelijk
 • Vegan goedgekeurd
 • Niet getest op dieren

Over Pura

Pura-babyverzorging werd gelanceerd in het huis van de ouders Guy en Abi Fennell in Cheshire en is ontworpen om goed te zijn voor je baby, de planeet en je portemonnee.

90% van de Britse doekjes bevat vervuilend plastic. Pura biedt ouders de keuze uit betaalbare maar hoogwaardige plasticvrije babydoekjes die het milieu niet belasten. Dus door over te stappen op Pura, kun je je baby en de planeet schoon en groen houden!

Ethisch en duurzaam

Pura werkt samen met de Woodland Trust, de NHS, de NSPCC, de Hygiene Bank en Nappicycle. Gemaakt in het VK.

Ingrediënten

Geen chloor, geen parfum, geen alcohol, 99% water, aqua, aloë barbadensis (aloë vera) bladsap, glycerine, levulinezuur, natriumlevulinaat, natriumbenzoaat, dinatriumcocoamfodiacetaat, kaliumsorbaat, natriumchloride.

Gebruik en veiligheid

Neem een vochtig doekje en sluit de verpakking opnieuw om te voorkomen dat de rest droge doekjes worden. Gooi 1-2 gebruikte doekjes in het toilet en doorspoelen maar. Bewaar op een koele, droge plaats.

WAARSCHUWING: Baby’s of kleine kinderen proberen soms doekjes te eten, dus houd ze buiten bereik om verstikkings- of verstikkingsgevaar te voorkomen.

 • Pakkettype: Recyclebare verpakking
 • Aanvullende informatie: Eu Ecolabel ecolabel.eu
 • FSC Pulp van verantwoorde bronnen. fsc.org
 • Herkomst UK
 • Land van verpakking: UK
 • Recyclebare verpakking
 • PEFC - PEFC ™ gecertificeerd, PEFC / 16-33-1887, dit product is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen, www.pefc.co.uk
 • Soil Association goedgekeurd
 • TUV Austria Home Compost S1082

Productspecificaties

Artikelnummer
5060766310268

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen