Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!

Over ons

Ook voor je kleintje kun je bij Dutchdiscounter.com, of onze andere shop Postdrogist.nl terecht. Pampers, Zwitsal of Pura luiers voor vaste lage prijzen. Onze luiers en billendoekjes zijn verkrijgbaar in losse verpakkingen, maar ook in maandboxen. Hoe fijn is het dat je niet hoeft te sjouwen, maar dat het zo bij je deur wordt afgeleverd? En helemaal handig, je kunt meteen alle andere verzorgingsartikelen voor je kindje mee bestellen!

Vragen?

Onze collega’s van de klantenservice zitten op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur helemaal klaar achter de mail of telefoon, om jou te helpen met het vinden van het juiste product. Maar ook voor advies of alle andere vragen kun je bij ze terecht. Dutchdiscounter is onderdeel van Postdrogist BV.

Klachten of opmerkingen?

Laat het ons direct weten als je een klacht, opmerking of vraag hebt! Wij horen graag feedback van onze klanten, zowel positief als negatief. Ben je bijvoorbeeld ontevreden met een aankoop, of is er iets misgegaan met je bestelling? Onze klantenservice zal direct zorgen voor een passende oplossing. Ook al doen wij nog zo ons best om alles tot in de puntjes te verzorgen, er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Mail onze klantenservice via [email protected] of bel met +31 (0) 85 7733759. 
Daarnaast biedt de Europese Commissie een platform aan voor online geschillenbeslechting. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenprocedure.

Verzenden en retourneren

Voor alle bestellingen geldt een standaard verzendtarief van €5,99 voor verzendkosten. Dit geldt voor zowel zendingen binnen Nederland als naar België en Duitsland. Dutchdiscounter doet er alles aan om alle bestellingen zorgvuldig in te pakken en deze direct te verzenden. 

Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je bestelling? Tot 90 dagen na ontvangst van je bestelling kun je jouw pakket aan ons retourneren. Producten moeten indien mogelijk ongeopend en ongebruikt worden geretourneerd. Voor onze retourinstructies kun je contact opnemen met de klantenservice, je hebt je retour dan ook gelijk aangemeld. 

Klantenservice

De klantenservice van Dutchdiscounter.com is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via:

+31 (0) 85 7733759
[email protected]


Contactgegevens

Postdrogist BV
Hooipolderweg 19
2635CZ Den Hoorn
+31 (0) 85 7733759
KVK nummer: 91915317
BTW-nummer: NL865815562B01

Volg ons

Op Facebook:

www.facebook.com/postdrogist

Op Instagram:

@postdrogist

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar 09:00 tot 17:00

+31 (0) 857733759

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

[email protected]

Social media

Volg je ons al?

Review LogoWij scoren een op

Dutchdiscounter.com

Hooipolderweg 19
2635 CZ Den Hoorn
Nederland Bekijk op Google Maps

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen