Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!
0
0
Gratis verzending vanaf €99,- binnen NL, BE en DE
Altijd de beste deals!

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door Dutchdiscounter.com zorgvuldig samengesteld.

Postdrogist.nl en Onlineluiers.com aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Dutchdiscounter.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Dutchdiscounter.com opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Dutchdiscounter.com alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Dutchdiscounter.com niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Dutchdiscounter.com worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Dutchdiscounter.com uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Dutchdiscounter.com wordt onderhouden wordt afgewezen.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar 09:00 tot 17:00

+31 (0) 857733759

E-mail

Antwoord binnen 1 werkdag

[email protected]

Social media

Volg je ons al?

Review LogoWij scoren een op

Dutchdiscounter.com

Hooipolderweg 19
2635 CZ Den Hoorn
Nederland Bekijk op Google Maps

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen